transcendence

Yesterday, we entered the new Transcendence movie. The stars are Johnny Depp, Rebecca Hall, Morgan Freeman…. and other non important actors. this movie got 6.9/10 in IMDB. The Story is about Dr. Will Caster. After getting hit by a bullet from a group whose against technology and his researches, then Dr. Will’s mind been installed to the internet. The movie type is Sci-Fi, drama, and action.

The Story idea is so great, but what make the movie boring is the long meaningless drama scenes. Some of the most interesting parts in movie hasn’t been covered. They focus on the drama side more than the Sci-Fi side in the movie. I would enjoy the movie more if they didn’t put so much drama to a great Sci-Fi story. I rate it 6 out of 10.

two-new-teasers-for-transcendence-we-are-rift

في الأمس ذهبنا لمشاهدة فيلم “ترانسندينس” الجديد في السينما, الفيلم من بطولة جوني ديب و ريبيكا هول و مورقان فريمان….و ممثلين آخرين غير مهمين, الفيلم حاز على 6,9 من 10 في موقع “آي أم دي بي”, القصة هي عن د. ويل كاستر و بعد إصابته برصاصة من أشخاص معارضين للتكنولوجيا و أبحاثه ، و بعد ذلك يقام تنزيل عقل د. ويل على الانترنت, الفيلم من نوع الخيال العلمي و الدراما و الأكشن

قصة الفيلم رائعة جدا ولكن الذي جعل الفيلم مملا هي مشاهد الدراما الطويلة التي ليس لها معنى و بعض أحداث القصة المهمة لم تتم تغطيتها, لقد تم التركيز على الجانب الدرامي أكثر من جانب الخيال العلمي في الفيلم, قد أستمتع ,بمشاهدة الفيلم أكثر لو لم يكثروا من الدراما في قصة خيال علمي رائعة

أقيمه ب6 من 10

transcendence-johnny-depp-s-brain-uploaded-into-computer