face-off-syfy-tv-show1
 
 

سلسلة مسابقات المؤثرات الخاصة للمكياج -فيس أوف- سوف تعود لموسمها السابع في شهر يوليو
 
الموسم السابع للبرنامج سوف يكون موضوعه عن “الحياة و الموت” . كل أسبوع المتسابقون سيواجهون تحديات إبداعية تهدف إلى حثهم على استكشاف الحياة والموت والبعث والوفيات. الموسم السابع سوف يقدم حكما جديدا وهي (لويس بورويل)  المعروفة بفوزها بجائزة الاوسكار للمكياج ومشهورة ايضا بعملها في كل من الافلام التالية ، لينكولن ، بريف هارت ، سيفنق برايفت رايان ، وور هورس ، و وور أوف ذا وورلدز
 
 
face-off
 
 

The SyFy special-effects makeup competition series Face Off will return for a seventh season in July.
 
The show’s seventh season will have a “Life and Death” theme. Each week the contestants will face creative challenges designed to inspire them to explore life, death, rebirth and mortality. Season 7 will also introduce new judge, Lois Burwell, a renowned Academy-Award winning makeup artist known for her work on Lincoln, Braveheart, Saving Private Ryan, War Horse and War of the Worlds.
 
 
face-off-syfy-tv-show

Face-Off-Season-3-Episode-8-Whos-the-New-Who-13