MARVEL_125x50
 
 

بعد مضي ما يقارب 40 عاما من ظهوره لأول مرة سنة 1974 في عدد الكوميك لشخصية -هالك- ، أكدث شركة -مارفل- أنهم سيقتلون الشخصية المعروفة -وولفرين- في كوميك خاص مكون من 4 أجزاء و سيصدر أول جزء ابتداءا من شهر سبتمبر بإسم – ديث أوف وولفرين- و هو من الكاتب -جارلس سول- و من رسوم -ستيف مكنيفين-
 
بينما هذا غير واضح تماما كيف سيؤثر على سلسلة أفلام إكس مين السينمائية و التي ستستمر في الشهر القادم بصدور فيلم -اكس مين: دايز أوف فيوتشر باسبت- ، يمكنك مشاهدة الغلاف للكوميك الاول و الصفحة الاولى منه في الاسفل
 
بالنسبة لسلسلة مارفل السينمائية -اكس مين- تم التأكيد ان الممثل (هيو جاكمان) سيرجع للجزء الثالث لفيلم -وولفرين3- ولكن مستقبله بعد ذلك لا يزال قيد البحث، خاصة بعد أن علق الممثل في شهر مارس ان شخصيته في نهاية المطاف سوف يعاد تمثيلها في مرحلة ما. فيلم -وولفرين3- من الممكن ان يستخدم قصة موت وولفرين حيث بهذه الطريقة يمكنهم ان يرسلوا الممثل -هيو جاكمان- للغروب عن هذا الدور ، هذا ايضا سوف يعطي شركة -مارفل- و شركة -فوكس- الفرصة لإعادة تمثيل الشخصية و التركيز على قصص لم تقال من قبل على شاشة السينما الضخمة
 
 

Nearly 40 years after he debuted in a 1974 issue of The Incredible Hulk, Marvel Comics confirmed that they are killing off the popular Wolverine character in a special four-part comic debuting this September entitled Death of Wolverine, which is written by Charles Soule and drawn by Steve McNiven.
 
While it isn’t ultimately clear how this will affect the X-Men cinematic franchise, which continues next month with X-Men: Days of Future Past, you can take a look at the cover art for the first issue and the first page from this comic below.
 
As for Marvel’s cinematic X-Men franchise, Hugh Jackman has been confirmed to return for Wolverine 3, but his future beyond that is still in question, especially after he commented in March that his character will eventually be re-cast at some point. Wolverine 3 could possibly use the Death of Wolverine story arc, sending Hugh Jackman off into the sunset. This would also give Marvel and Fox a chance to properly reboot the character, focusing on stories never-before told on the big screen.
 
 
Death of Wolverine -- exclusive EW.com image

Death of Wolverine -- exclusive EW.com image