obama_logo_thumb
 
 

وضح الرئيس أوباما وبدون أي أسرار بأنه مهتم بثقافة البوب ، وأنه من عشاق سبايدرمان و ستار وورز , فلو حضر الرئيس أوباما مهرجان كوميكون سيكون تماما في الدار التي تلائمه
 
ومن خلال الكلمة التي ألقاها في عشاء المراسل يوم السبت الماضي في البيت الأبيض ، أشار أوباما ايضا الى مسلسل -قيم أوف ثرونز- قائلا
 
هذه السنة وعدت بأن استخدم المزيد من الاجراءات التنفيذية لإنجاز الأمور دون الرجوع للكونقرس ، و أن نقادي يطلقون على هذا اسم الرئاسة الإمبراطورية ولكن الحقيقة هي أنني احضر كل صباح الى مكتبي لكي أقوم بعملي و أعتقد أننا لدينا صورة عن هذا؟
 
وبعد أن قال هذه العبارة أظهرت الشاشة صورة للرئيس أوباما جالسا على العرش الحديدي في مكتبه الرئاسي ، و هناك قاذف سهام على الطاولة أمام الرئيس ، وبعد أن ضحك الحضور على الصورة علق الرئيس و هو يمزح قائلا : واعتقدت بأنهم سيفكرون بنهج أكثر حزما ؟
 
و بعد العشاء قام الحساب الرسمي للبيت الأبيض في تويتر بنشر الصورة مع كتابة تعليق عليها وهو -جناح ويستيروس- إشارة للمنطقة في مسلسل قيم اوف ثرونز
 
 
President Barack Obama has made no secret of being into pop culture. From professing to being a fan of Spider-man to referencing Star Wars, President Obama would be right at home at Comic Con.
 
During the White House Correspondent’s Dinner speech on Saturday, President Obama even made a Game of Thrones reference.
 
“This year I promised to use more executive actions to get things done without Congress,” said President Obama. “My critics call this the imperial presidency. The truth is, I just show up every day at my office and do my job. We’ve got a picture of this I think?”
 
The screen then showed a photo of President Obama sitting in the Iron Throne in the Oval Office. There is a crossbow on the table in front of him. After the audience laughed at the photo, President Obama quipped, “You would think they would appreciate a more assertive approach.”
 
After the White House Correspondent’s Dinner, the official White House Twitter account tweeted the image, along with the text, “The Westeros Wing. #WHCD”
 
 

 

 

 
game-of-thrones-president-obama