53d296a4ec3a7
 
 
قريبا جدا سينتهون المشاهير من تحدي “دلو الثلج” لمرض التصلب الجانبي للأنسجة العضلية. وعندما يحدث هذا ، ماذا سيفعل المشاهير لملئ وقت فراغهم ؟
 
الممثل -فين ديزل- لديه الجواب. في وقت سابق من هذا الاسبوع ، قام الممثل بتحدي دلو الثلج و تحدى مخرج فيلم -قارديانز اوف ذا قالاكسي- “جيمس قان” بأن يقوم و يزرع شجرة لشخصية “قروت” . بينما البعض سيعتقد أن الممثل -فين ديزل- يمزح لأن الشجرة تدل على شخصيته في فيلم القارديانز ، إلا أن الممثل لم يكن يمزح عن موضوع الزراعة
 
بعد أن نشر الممثل فيديو دلو الثلج الخاص به قام بنشر صورة لنفسه وهو في أرض الحقل و بيده مجرفة ليقوم بحفر حفرة لشجرته الجديدة. المخرج -جيمس قان- استجاب لتحدي الممثل و كتب له “قبلت التحدي و سوف أزرع شجرة لقروت
 
الكثير من متابعين الممثل -فين ديزل- على الفيسبوك بدأوا بالتقليد و بدأوا بنشر صور لأنفسهم وهم يزرعون الأشجار. هل تعتقد أن تحدي “زراعة شجرة لقروت” هو التحدي الجديد الذي سينتشر بعد تحدي دلو الثلج لمرض التصلب الجانبي للأنسجة العضلية ؟
 
 
Pretty soon it looks like every celebrity on the planet will have completed the ALS Ice Bucket Challenge. And once that happens, what on earth will celebrities do in order to fill their abundance of idle time?
 
Vin Diesel just might have the answer. Earlier this week, Vin Diesel took the ALS Ice Bucket Challenge, and he challenged Guardians of the Galaxy director James Gunn to plant a tree for Groot. While some might have thought that Vin Diesel was just making a clever joke tying into his tree character in Guardians of the Galaxy, Vin Diesel wasn’t kidding about the tree planting.
 
Vin Diesel followed up his video challenge with a photo of himself getting down and dirty with a shovel to dig a hole for a new tree. Director James Gunn also responded to Vin Diesel’s challenge writing, “Challenge accepted Vin Diesel – I will plant a tree for Groot!”
 
Several of Vin Diesel’s Facebook followers have even jumped on the bandwagon, posting photos of themselves planting trees. Do you think The “Plant A Tree For Groot” challenge is the new challenge which will spread after ALS Ice Bucket Challenge ?
 
 
vin-diesel-plants-a-tree-for-groot-105386