Walt_Disney_World_Resort_entrance
 
 
توماس ستاقز وهو رئيس قسم المتنزهات والمنتجعات لشركة والت ديزني ، أعلن بأنهم بدأوا عملية البناء في منتجع والت ديزني العالمي على الاسم الجديد “فروزن” بجناح النرويج في إبكوت. البناء الجذاب الجديد سيحل محل “الدوامة” -ميل ستروم- ، وسوف يأخذ الزوار الى منطقة -أريندل- و يجعلهم يعيشون في كثير من لحظاتهم المفضلة و الموسيقى من الفيلم. و سيضم الجناح ايضا ترحيب ملكي حيث شخصية -آنا- و -إلسا- سيقابلون الزوار
 
شخصيات فيلم -فروزن- سيكون لديهم وجود أكبر في “ماجيك كينقدوم بارك” لعطلة هذا الموسم. بالإضافة الى ظهور الشخصيات المستمر هناك ، فالملكة -إلسا- سوف تستخدم قواها لكي تحول قلعة سندريلا الى قصر جليدي كل ليلة بداية من شهر نوفمبر القادم
 
ANE7966464-613x408
 
 
Thomas Staggs the chairman of the Walt Disney Company’s Parks and Resorts division announced that they are starting construction at Walt Disney World Resort on a brand new “Frozen” attraction at the Norway Pavilion in Epcot. The new attraction, which replaces Maelstrom, will take our guests to Arendelle and make them live in many of their favorite moments and music from the film. The pavilion will also include a royal greeting location where Anna and Elsa can meet our guests.
 
“Frozen’s” popular characters will also have a bigger presence at Magic Kingdom Park this holiday season. In addition to the ongoing character appearances, Queen Elsa will use her powers to transform Cinderella Castle into an ice palace every night starting in early November.
 
 
FCS796642