mcdonalds

 

 
 
قدم مطعم “ماكدونالدز” حملة بإسم “أحبه” لوسائل الإعلام في يوم الجمعة في فيديو من الرئيسة التنفيذية للتسويق لمطاعم “ماكدونالدز” -ديبورا وال- ، حيث صرحت بأن شعار الحملة “أحبه” يجلس في قلوبنا. و يجلس أيضا في قلب أعمالنا. و سوف نضع شعار “أحبه” على كل شيء نقوم به ، على أطعمتنا ، على مطاعمنا ، على شعوبنا، و على أهم شيء مجتمعنا
 
كجزء من حملة “أحبه” قامت شركة “ماكدونالدز” بإطلاق فيديو كرتوني لألد الأعداء المشهورين ، حيث يريك الفيديو ألد الأعداء يتقاسمون منتجات ماكدونالدز و يعشقونها

 
McDonald’s presented a campaign called “Lovin” to the media on Friday in a video from McDonald’s Chief Marketing Officer Deborah Wahl. “Lovin’ sits at the heart of our tagline,” said Wahl. “And it sits at the heart of our business. We are putting lovin’ into everything we do: our food, our restaurants, our people, and most importantly our community.”
 
As part of their lovin’ campaign, McDonald’s released an animated archenemies video, which shows various archenemies sharing and loving McDonald’s product.