blizzcon-2014-starcraft-2-legacy-of-the-void-is-ba_d7q9.1920.jpg
 
 
في مؤتمر “قيمزكوم” ، أطلقت شركة “بليزارد” دعاية جديدة لنمط المشاركة “ألايد كوماندرز” و المزيد من التفاصيل للعبة “ستاركرافت 2: ليقاسي أوف ذا فويد”. فهذا النمط الجديد أعلن عنه في فصل الخريف السابق ، والذي يريك اللاعبين يعملون معا من أجل هزيمة الأعداء عبر مجموعة متنوعة من المهام مستندة إلى القاعدة
 
وكما يشير إسم النمط ، فسوف تتمكن من اللعب بأحد القادة من عالم “ستاركرافت”. و كل قائد لديه أو لديها مجموعة من الصفات الفريدة و القدرات والتي يمكنك أن تطورها من خلال اللعب. أول 3 قادة تم تأكيدهم للعبة هم “جيم رينور” ، “كيريقان” ، و “أرتانيس”. و هناك المزيد سيتم الإعلان عنهم قريبا
 
أكدت شركة “بليزارد” أن “ليقاسي أوف ذا فويد” وهو الفصل الختامي للسلسلة “ستاركرافت2” سوف يصدر قبل نهاية عام 2015
 
At Gamescom, Blizzard Entertainment released a new gameplay trailer and more details for StarCraft II: Legacy of the Void’s co-op mode, Allied Commanders. This mode, announced at Blizzcon last fall, sees players working together to take down enemies across a variety of objective-based missions.
 
As the mode’s name suggests, you play as a “commander” character pulled from the StarCraft universe. Each commander has his or her own unique attributes and abilities that can be leveled up by playing well. The first three confirmed commanders are Jim Raynor, Kerrigan, and Artanis. More will be announced later
 
Blizzard confirmed that Legacy of the Void–the final chapter in the StarCraft II saga–will definitely launch before the end of calendar year 2015.