41uTXEtgjqL__SL1024_

The new Apple TV will support connecting Bluetooth game controllers to it. The Controller can be motion just like Wii U controllers. The Apple TV will have app store. You can use it to play the games in the app store. But that doesn’t make Apple TV a game console, The main function is to work as TV and movie player. The price of Apple TV will be between 149$ – 199$

There are future plans to make Apple motion controller.

apple_tv_hero

جهاز “أبل تي في” سيدعم أجهزة تحكم الالعاب التي تعمل عن طريق البلوتوث, تستطيع أن تكون جهاز تحكم حركي مثل “وي يو”, و سيتظمن جهاز “أبل تي في” برنامج “آب ستور” لكي تستطيع تنزيل الالعاب, و لكنه لن يتحول إلى جهاز لعب و تبقى وظيفته الأساسية هي تشغيل التلفاز و الأفلام, سعر الجهاز سيكون بين 149$ إلى 199

هناك مشاريع مستقبلية لصنع أداة تحكم أبل الحركية

apple-tv