Johnny-Depp-in-Black-Mass-Movie-Poster-Wallpaper

فلم “بلاك ماس” هو فلم جريمة و درامة متخذ من قصة واقعية عن جيمي بدقر و عملاء ال”أف بي أي” الذي يقيمون صفقات مع المجرمين للحصول على معلومات. جيمي هو رجل عصابات بقوم بعقد صفقة مع ال”أف بي أي” بأن يزودهم بالمعلومات بينما يحمونه من الحصول على سجل إجرامي, و يقوم جيمي بلعبة ملتوية مع عملاء ال”أف بي أي” توقعهم بالمشاكل بينما يقومون بالقضاء على أعداءه

الفيلم يحتوي على أحداث مشوقة و التغيرات في القصة تجذب الانتباه

السلبيات هي أنه يحتوي على العديد من المقاطع الباردة و كثرة الكلام و كثرة الشتائم

المخرج:سكوت كوبر

النجوم: جوني ديب و بينيدكت كمبرباتج و دكوتا جونسون

التقييم: 6/10

BlackMass_trailer

Black Mass is a crime and drama movie based on real story about Jamie Budger and the FBI agents who made deal with criminals to gain information. Jamie, a gangster made a deal with the FBI to give them information and they protect him from having criminal records. Jamie played a twisted game with the FBI agents and put them in troubles while they get rid of his enemies.

the movie contains interesting events and the changes that’s happening takes your attention.

Negatives, The movie contain many cold and long scenes. so much talking and so much bad language.

Director: Scott Cooper

Stars: Johhny Depp, binidict cumberpatch, and Dakota Johnson

Rating: 6/10